Svaner ved Chalk Copenhagen

Bæredygtige pastelkridt uden skadelige tilsætningsstoffer

Vi fremstiller vores bæredygtige pastelkridt af ren kridt fra Stevns Kridtbrud og anvender udelukkende naturlige bindemidler. Pastelkridtene indeholder hverken plastbindere, tungmetaller eller andre toksiske ingredienser. Det er et fælles ansvar at passe på vores jord, og vi arbejder derfor konstant på at finde nye innovative og bæredygtige løsninger. 

Vi farver pastelkridtene med naturlige jordfarver, plantefarver og jernoxider. Vi forsøger, så vidt muligt, kun at anvende bæredygtige pigmenter, der forekommer naturligt i jorden, men må i enkelte tilfælde anvende syntetiske, men stadigvæk helt ugiftige pigmenter.

Chalk Copenhagen har et tæt samarbejde med flere forskellige socialøkonomiske virksomheder. Her får vi produceret emballage af genbrugspap og genbrugs -eller resttræ. Hver trææske har derfor sin egen historie, sit individuelle udtryk og kan være udformet i træsorterne fyr, eg, bøg, elm, mahogni eller teak. Æskerne kan tidligere have været en del af et sofabord, en vinduesliste, et gulvbræt eller noget helt andet.

Vi producerer vores pastelkridt i Højerup på Stevns, tæt på de lokale brud, der leverer kridt til vores produktion. Det begrænser transportafstanden og mindsker belastningen af miljøet.

Vores Nyhedsbrev

Ønsker du tips og inspiration til det kunstneriske arbejde med
vores produkter og besked ved lancering af nye produkter,
kan du tilmelde dig Chalk Copenhagens nyhedsbrev her. 

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro