Køb pastelkridt i mange farver hos Chalk Copenhagen

Pastelkridt til professionelle kunstnere

Vores bæredygtige pastelkridt anvendes af professionelle kunstnere, arkitekter, designere, studerende og andre med interesse for kunst og bæredygtighed.

Mange af de pigmenter vi anvender er identiske med dem, der har været anvendt i malerarbejde i århundreder, og faktisk er de mange tusinde år gamle hulemalerier, som den dag i dag kan ses i f.eks. Sydfrankrig, også skabt med disse fantastiske bæredygtige pigmenter. Naturlige og lysægte pigmenter, der fremstår med det sarte stoflige udtryk, som man kun finder i naturlige materialer.

Der er generelt et meget højt indhold af farvepigmenter i pastelkridtene, hvilket gør dem smidige og lækre at anvende. De er meget sanselige at arbejde med og giver stor frihed i den kunstneriske proces. Man kan arbejde minutiøst og detaljeret med pastelkridtene, eller man kan arbejde intuitivt og med store hurtige armbevægelser.

Farvepigmenterne lader sig nemt blande og blende sammen, der er ikke nogen tørreproces, ikke nogle dampe og rig mulighed for at arbejde videre på et værk, netop når inspirationen og tiden er der.

Det er muligt at sikre, at et færdigt værk ikke smitter af, ved at sætte det i glas og ramme eller ved at fiksere farven. Til det formål har vi udviklet en bæredygtig fixativ. Den købes i en lille sprayflaske og man tilsætter selv vand. På den måde undgår vi at skulle tilsætte konserveringsmiddel.  

Vores Nyhedsbrev

Ønsker du tips og inspiration til det kunstneriske arbejde med
vores produkter og besked ved lancering af nye produkter,
kan du tilmelde dig Chalk Copenhagens nyhedsbrev her. 

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro