Pastelkridt fremstillet i naturskønne omgivelser ved Stevns Klint

Chalk Copenhagen er en lille virksomhed drevet af passion for farver, kunst og miljøansvar. Vi har til huse i Højerup ved Stevns Klint i simple produktionslokaler, hvor vi nyder den gode udsigt ud over klinten, havet og markerne.

Her i disse smukke omgivelser producerer vi kridt med stort engagement og nyder samtidig at have roen til at lege med pigmenter og naturmaterialer og eksperimentere med udvikling af nye farver og produkter.

Vi startede udviklingen af vores bæredygtige pastelkridt i 2019 og kunne i 2020 endelig begynde at tilbyde vores pastelkridt i kunstnerbutikker og museer rundt om i Danmark.

Vi arbejder hele tiden på nye bæredygtige og innovative løsninger og glæder os på en helt særlig måde, når vi får komplimenter for vores kridt.  Det skyldes, at vi selv udvikler recepterne, blander og afstemmer farverne, ælter, ruller, tørrer, skærer og pakker kridtene for til slut at sende dem ud i verden til folk, der deler vores passion og glæde over kvalitet, farver og kreativitet.

I 2020 udviklede vi i samarbejde med Skagens Kunstmuseer en serie pastelkridt med udgangspunkt i de farver Anna Ancher anvendte. Disse kridt sælges kun på Skagens Kunstmuseer.

 

Vores Nyhedsbrev

Ønsker du tips og inspiration til det kunstneriske arbejde med
vores produkter og besked ved lancering af nye produkter,
kan du tilmelde dig Chalk Copenhagens nyhedsbrev her. 

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro