Handelsbetingelser Chalk Copenhagen

Betaling
I webshoppen kan du betale med følgende betalingsmidler: MasterCard, Maestro, Visa, Dankort og Mobilepay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Leveringstid
Når du har foretaget en bestilling i vores webshop, vil du modtage en ordrebekræftelse på email. De bestilte varer vil blive afsendt senest fem hverdage fra modtagelse af ordrer betalt med dankort eller kreditkort. Der tages forbehold for udgåede varer.

Fragt
Chalk Copenhagens webshop følger Post Danmarks fragtpriser.
Forsendelser op til 2000 gram sendes som brev.
Forsendelser over 2000 gram sendes som pakke.

Forsendelse i Danmark og Europa

Vi sender til Danmark, Sverige, Tyskland , Frankrig, Holland og Belgien. Ved forsendelse til andre europæiske lande, beregnes et fragtgebyr på kr. 220,- uanset vægt.

Forsendelse uden for Europa
Bestilling af varer til forsendelse til lande uden for EU (samt til Grønland og Færøerne) sker via email til info@chalkcph.com. Fragtomkostningerne ved forsendelse til lande uden for Europa er høje i forhold til varens pris. Omkostningerne bæres af køberen og beregnes forud for forsendelsen.

Moms
Alle priser i webshoppen er inklusiv 25% moms. Kunder udenfor EU kan henvende sig til deres lokale toldkontor og få den danske moms tilbagebetalt. Virksomheder med CVR-nummer kan trække momsen fra.

Retur- og bytteret
Alle varer kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Varen skal være intakt og skal returneres i originalemballage, vedlagt kopi af ordrebekræftelsen. Chalk Copenhagen vil inden for 14 dage tilbagebetale varens pris. Portoomkostninger ved returnering påhviler køberen. Beløbet vil blive overført direkte til din bankkonto, så du bedes angive dit registrerings- og kontonummer på kopien af ordrebekræftelsen. Hvis du ønsker at bytte fx til en anden størrelse, kan varen returneres med kopi af ordrebekræftelsen og angivelse af bytteønsket. Returvarer sendes til: Chalk Copenhagen, Skovrækken 26, 4600 Køge, Danmark, mrk. retur. Porto i forbindelse med ombytning af varer påhviler køberen.

Reklamation
Hvis der ved modtagelse af varen konstateres fejl og skader, skal du kontakte Chalk Copenhagen indenfor 8 dage efter modtagelse. Send en mail med angivelse af ordrenummer til Info@chalkcph.com,  så vil vi sende en pakkelabel, så du undgår at skulle betale porto. Erstatningsvaren vil blive afsendt, straks efter at vi har modtaget den returnerede vare. Man har som forbruger ret til at reklamere i op til 2 år efter et køb, hvis der konstateres produktionsfejl ved varen. Efter 6 måneder er det dog kunden, der skal bevise, at der er tale om en produktionsfejl.

Ansvar
Online køb er i øvrigt omfattet af de regler, der fremgår af dansk markedsføringslov og dansk lov om visse forbrugsaftaler.

Håndtering af personoplysninger
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år.

Vores Nyhedsbrev

Ønsker du tips og inspiration til det kunstneriske arbejde med
vores produkter og besked ved lancering af nye produkter,
kan du tilmelde dig Chalk Copenhagens nyhedsbrev her. 

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro