Chalk Copenhagen oliepastel i forskellige farver

Naturlige bløde oliepastelkridt

Med vores bæredygtige oliepasteller åbner vi mulighed for at arbejde på mange forskellige overflader og skabe spændende effekter. 

Oliepasteller er så bløde og cremede, at du kan skubbe farverne ind i hinanden direkte på papiret, varme overfladen med en hårtørrer eller blende farverne sammen med olie på en pensel eller bomuldsklud. Du kan påføre oliepastel i lette eller kraftige lag, skrabe i overfladen med en kniv eller kombinere dem med akvarel, akryl eller tørpastel. Du kan male på lærred, kardus, gulvpap, pastelpapir, krydsfiner, MDF eller på bagsiden af en voksdug.  Vi ønsker med vore produkter at give mulighed for at brugeren kan være nysgerrig, eksperimenterende …kan udtrykke sig kunstnerisk og samtidig passe på vores miljø. 

Vi fremstiller oliepastellerne af naturlig voks, lysægte pigmenter og olie der er dyrket og presset på Stevns. Vi tror på det enkle og naturlige, ingen plast ingen konserveringsmidler og ingen farver der indeholder tungmetaller.

Vores produkter er æstetiske og sanselige, paletten er afdæmpet, nuancerne afstemte og pigmenternes naturlige egenskaber giver variation i udtrykket, idet det kan svinge fra at være fuldkommen opakt til et mere transparent udtryk. 

Vi kan godt lide tanken om, at der ikke er langt fra produktion til slutbruger og vi elsker at være i dialog med vores brugere og nyder, når vi ser kunst lavet med vore kridt. 

Vores Nyhedsbrev

Ønsker du tips og inspiration til det kunstneriske arbejde med
vores produkter og besked ved lancering af nye produkter,
kan du tilmelde dig Chalk Copenhagens nyhedsbrev her. 

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro