Vækstedsbesøg inkl. workshop

 

Hos Chalk Copenhagen laver vi naturlige pastelkridt, inspireret af den smukke Stevns Klint, som er UNESCO verdensarv.

Du kender måske allerede vores pastelkridt, som forhandles hos mange af de største danske museer, f.eks Skagens Museer, Ordrupgaard, SMK- Statens Museum for Kunst. I samarbejde med forskellige museers specialister har vi desuden udviklet specielt fremstillede farvepaletter, der taget udgangspunkt i en bestemt kunstners favoritfarver. Det gælder f.eks. Anna Ancher, Marie Krøyer, Suzette Skovgaard og Hammershøi.

Som noget helt nyt kan du nu få mulighed for at komme med på en guidet rundvisning incl. workshop, sammen med Conny Viès, som står bag Chalk Copenhagen.

Conny vil tage dig med på en rejse, hvor hun fortæller hvordan Chalk Copenhagen opstod. Du får lov at komme ind i værkstedet, hvor du kan se hvordan de naturlige råvarer forvandles til pastelkridt. Du kan endvidere høre om inspirationskilderne, samt teknikker og metoder bag fremstillingen. I oplevelsen er der inkluderet en kreativ workshop, hvor du får mulighed for at lave dit eget lille portfolio-hæfte. I hæftet kan du afprøve simple teknikker på forskellige papirtyper og du får indblik i den kreative proces med pastel- og oliekridt. Efterfølgende kan du vælge at arbejde videre med én eller flere teknikker på papir eller lærred (A4) alt efter, hvad du ønsker.

Denne oplevelse er for dig, der brænder for kunst, er glad for at tegne og male eller blot interesseret i at se, hvordan man laver naturlige pastelkridt. Du behøver hverken at have kendskab til eller erfaring med kunst – vi ønsker blot, at du møder op med et stort smil og er klar på at lære noget nyt i selskab med andre, der deler din interesse.

Som noget ekstraordinært, vil du som deltager få den unikke mulighed at sammensætte din helt egen æske med kridt, bestående af præcis de farver, som du drømmer om. Æsken kan du købe med hjem … eller du kan fotografere dine farvekombinationer og anvende dem som inspiration til senere kunstnerisk udøvelse.

Da vi ønsker at tilbyde en nærværende oplevelse, er der på vores almindelige rundvisninger en begrænsning på 8 personer. Hvis i ønsker at booke en privat rundvisning eller deltage som en større gruppe, kan dette arrangeres på forespørgsel.

Vi taler dansk, tysk, engelsk og tilbyder rundvisning for både private og offentlige institutioner samt kunstforeninger.

Din tilmelding registreres automatisk, når du modtager en bekræftelse for dit køb, og du skal blot møde op på “Det gamle mejeri” Køgevej 83, 4600 Køge på den valgte dato.

Pris 319,- kr. pr. person (inkl. et glas bobler og alle anvendte materialer).

Varighed: Lørdag fra kl. 10.30 til 12.00

Vores Nyhedsbrev

Ønsker du tips og inspiration til det kunstneriske arbejde med
vores produkter og besked ved lancering af nye produkter,
kan du tilmelde dig Chalk Copenhagens nyhedsbrev her. 

Select your currency
EUR Euro