Fixativ i glasflaske + 10 håndlavede pastelkridt i trææske med trælåg

499,00 kr.

Beskrivelse

Bæredygtig fixativ i glasflaske + 10 pastelkridt i nøje afstemte farver – baseret på rene og naturlige pigmenter. Pastelkridtene har et meget højt pigmentindhold og fremstår med det stoflige naturlige udtryk man kun finder i naturlige materialer. Pastelkridtene er bløde tørpasteller og velegnet til at skabe udtoninger og fine overgange mellem farverne.

Pastelkridtene anvendes på pastel- eller karduspapir, og fikseres med fixativ. Pastelkridtene kan også anvendes med andre teknikker og materialer som fx. kalkmaling og gesso.

Alle pastelkridtene er håndlavet på vores værksted ved Stevns Klint og kridtene her er pakket i en æske fremstillet af mahogni resttræ.

Når du køber du fixativ fra Chalk Copenhagen, er der ikke tilsat vand til produktet. På den måde kan vi undgå at tilsætte allergifremkaldende konserveringsmidler. Vi har lagt alle de naturlige og ugiftige indholdsstoffer i flasken, og du skal selv hælde vand på flasken inden brug.

Fyld flasken med koldt kogt postevand et par timer før du skal anvende produktet. Hold tegningen på god afstand (ca. 60 cm) og fiksér med et tyndt, jævnt fordelt lag. Opbevar derefter flasken køligt og frostfrit.

Yderligere information

Vægt1200 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fixativ i glasflaske + 10 håndlavede pastelkridt i trææske med trælåg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *